Bungalow, Type Tarwe en Type Boekweit

Aan het einde van de Boerenbondstraat is een tweede woonveld ontwikkeld. Dit omvat tien  semibungalows én een vrijstaande  bungalow. De semibungalows type Tarwe en type Boekweit zijn verdeeld over twee bouwblokken. Deze woningen zijn gelijkvloers, met een woonkamer, een keuken en standaard een ruime slaapkamer en een badkamer op de begane grond. De eerste verdieping, waarvan de kap op de zon is georiënteerd, telt nog eens twee (slaap-/hobby-/werk) kamers en een extra badkamer. De semibungalows hebben een inpandige carport. De Boerenbondstraat heeft hier het karakter van een vriendelijk autoluw binnenstraatje, omzoomd door groene tuintjes. Zo ontstaat een prettige leefomgeving met de sfeer een woonhof.

Begane Grond

1e Verdieping

Bungalow, Type Spelt

De vrijstaande bungalow type Spelt is op de hoek van de straat gelegen en vormt daarmee de schakel tussen de twee woonvelden van het plangebied. Een vrijstaande bungalow mét tuin, en dat aan de rand van het Haaksbergse centrum is uniek! De woning heeft een ruime woonkamer en keuken. Een slaap- en een badkamer bevinden zich op de begane grond. Op de eerste verdieping is een aantal extra kamers én een tweede badkamer gerealiseerd. De kap is op de zon georiënteerd.

Begane Grond

1e Verdieping

Op deze website vindt u zowel plattegronden als sfeerimpressies van de zeven verschillende woningtypes. Natuurlijk zijn er ook diverse opties mogelijk deze staan samen met  de technische omschrijving en het afwerkingsniveau van de woningen gedetailleerd beschreven in de brochure.